risto, een voormalig adviseur van de Obama-ad

Список форумов Теория Теория и практика электрохимической защиты

Сообщение yaya2017 » 18.09.2019, 06:24

Het voortdurende gebruik van verouderde stereotypen over deze populatie - vooral woorden die zich onterecht richten op mensen Nike Air Max 95 Femme met een psychische aandoening - bedreigt alleen de kritische Nike Air Presto Damen vooruitgang die velen tientallen jaren hebben geprobeerd te cre?ren. We kunnen niet teruggaan naar zo'n lelijke segregatie. Ook het behoud van de rechten Nike Air Max 1 Femme van mensen met een handicap Nike Air Max TN Mujer is belangrijk. We hebben Nike Internationalist Femme indrukwekkende vooruitgang Nike Air Vapormax Femme geboekt bij het cre?ren van een groter bewustzijn van en respect voor dergelijke personen, Nike Air Max 95 Mujer inclusief met het ondertekenen van de wet van 1990 op de Americans with Disabilities Act (ADA) van 1990 door George H.W. Struik. Maar die stap vooruit was bijna 30 jaar geleden. We blijven hardnekkig achter bij echte acceptatie en ondersteuning die nodig is voor personen met een handicap om volledig productieve, onafhankelijke en gerespecteerde burgers in hun gemeenschappen te worden. Er blijft veel werk over.

Vergis je niet, de vuurwapenepidemie van het land vraagt ??aandacht. Maar het is niet het antwoord om instellingen www.roburharlingen.nl te bouwen die de menselijke vrijheid zouden ontkennen en weer mensen met een geestesziekte op te slaan. Het wijkt af van eerlijke, productieve Nike Air Max 90 Womens gesprekken en acties die we eindelijk moeten ondernemen Nike Air Max 2017 Donne met betrekking tot Nike Air Max 270 Dames gruwelijk geweld in dit land. Wat we moeten doen, is aanvullende diensten en middelen Nike Air Max 90 Womens bieden, waaronder goed beheerde en veilige groepswoningen, en voldoende financiering om beter te kunnen voldoen aan de behoeften van alle personen met een handicap, inclusief psychische aandoeningen. Dat omvat het honoreren van het verzoek van langdurige gehandicaptenactivist / krijger, Marca Bristo, een voormalig adviseur van de Obama-administratie en een sleutelfiguur in de passage van de ADA, die afgelopen zondag op 66-jarige leeftijd stierf.

Volgens een artikel van 8 september van The New York Times, "Marca Bristo, invloedrijke Nike Air Max 95 Femme advocaat voor gehandicapten sterft op 66 jaar", ontving Bristo in de dagen voorafgaand aan haar dood een telefoontje van House Speaker Nancy Pelosi. De Spreker wenste haar het beste en zei Nike Air Pegasus 83 Femme dat ze wenste dat ze iets voor Bristo kon doen. Bristo, altijd de activist, reageerde met het gewaagde verzoek Nike Air Max 95 Femme dat Pelosi de Disability Integration Act (DIA) naar de commissie en uiteindelijk het woord bracht voor een stemming. De DIA, die in januari zowel in de Tweede Kamer als in de Senaat is Nike Air Max 90 Mujer ge?ntroduceerd, "zou overheidsinstanties en verzekeringsmaatschappijen verbieden om op gemeenschap gebaseerde diensten of ondersteuning te weigeren waarmee personen met een handicap onafhankelijker in hun gemeenschap kunnen leven."
yaya2017
Автор темы
Сообщения: 704

Название форума: Теория и практика электрохимической защиты

Быстрый ответ


Введите код в точности так, как вы его видите. Регистр символов не имеет значения.
Код подтверждения
:hi: :smile: :wink: :twisted: :sad: :evil: :smoke: :eh: :eek: :fie: :silenced: :razz: :oops: :help: :spy: :insane: :biggrin: :toothless: :ill: :nervious: :weirdface: :pray: :clap: :think: :boxing: :cyclop: :rambo: :zombie: :cry: Ещё смайлики…

   

Вернуться в Теория и практика электрохимической защиты

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя

cron