n Engram met 8:11 resterend in het eerste kwa

Список форумов Форум технической поддержки Помощь в решении проблем

Сообщение yaya2017 » 09.09.2019, 09:32

Het was de vierde rommel van Jones in zijn beperkte actie, inclusief het voorseizoen: "We willen niet www.roburharlingen.nl de bal rommelen zoals hij deed," zei Shurmur. "Je kunt zien dat hij een competitieve man is. Hij zal leren grenzen te raken, maar Nike Air Max 95 Donne in zijn gedachten concurreert hij. Hij wilde garanderen dat we de eerste (omlaag) gaan. Hij Nike Air Max 720 Femme moet alleen de bal veiligstellen. "De Giants maakten elk kwartaal de quarterbacks. Davis Webb nam nul snaps als rookie en werd na één seizoen gesneden. Kyle Lauletta gooide vijf passen als rookie en werd na één seizoen afgesneden. Maar de Giants Nike Air Presto Femme waren een beetje meer enthousiast om Jones zijn eerste smaak Nike Air Max 95 Femme te laten krijgen. Het is natuurlijk logisch. Hij was de nummer 6 van de totale pick - de andere twee waren mid-rounders Nike Air Presto Womens - en hij had een geweldig voorseizoen.

Jones zei dat er "geen onhandigheid" aan de zijlijn stond ter vervanging van Manning, die 30-of-44 eindigde voor 306 yards met één touchdown en nul omzet. Nike Air Max 90 Femme Back-ups komen de hele tijd binnen als een manier van voetballeven - alleen meestal niet bij de Giants. "Ik ben de back-up quarterback,Nike Air Max 97 Womens " zei Jones, "en dat is mijn taak." F Eli Manning had echt een snelle start van het Nike Air Max TN Mujer seizoen nodig om de quarterback van de Giants te blijven, deed hij zelf geen enkele gunst in de 35-17-ramp Asics Gel Lyte 5 Femme van zondag tegen de Dallas Cowboys in AT&T Stadium. Manning en de Giants 'aanval waren vreselijk op de derde plaats, waardoor slechts 2-van-10 kansen Nike Air Max 2017 Damen werden omgezet om drives uit te breiden. Eenvoudige Nike Air Max 2017 Mujer dump-offs of schermen om Saquon Barkley terug te rennen waren een avontuur. In de eerste helft kon de Giants-aanval niet Adidas NMD Damesveel op gang brengen - behalve een Barkley-run van 59 meter om de touchdownpas van Manning in te stellen Evan Engram met 8:11 resterend in het eerste kwartaal.

De tweede helft was niet veel beter. Adidas ZX 750 Mujer Met Manning aan het hoofd zetten de Giants een derde niet om tot 8:21 bleef in het derde kwartaal. Manning kan niet worden beschuldigd van Nike Air Max TN Mujer de verdediging die 496 yards en 35 punten aan de Cowboys heeft overgegeven. Nike Air Max 95 Femme -uitgerust om de aanval een grote kans te geven om zelfs uit de startpoort te komen. Naar alle waarschijnlijkheid Adidas NMD Womens zal Manning de thuisopener op zondag starten tegen de Buffalo Bills in het MetLife Stadium.
yaya2017
Автор темы
Сообщения: 616

Название форума: Помощь в решении проблем

Быстрый ответ


Введите код в точности так, как вы его видите. Регистр символов не имеет значения.
Код подтверждения
:hi: :smile: :wink: :twisted: :sad: :evil: :smoke: :eh: :eek: :fie: :silenced: :razz: :oops: :help: :spy: :insane: :biggrin: :toothless: :ill: :nervious: :weirdface: :pray: :clap: :think: :boxing: :cyclop: :rambo: :zombie: :cry: Ещё смайлики…

   

Вернуться в Помощь в решении проблем

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 3 гостя